Voordelen

De voordelen van een slimme,
meedenkende woning

U ervaart elke dag, elke minuut het nut, gemak en de waarde van uw smart home

Gemak en comfort

Uw gemak en comfort, daar draait het om. De technologie staat volledig in dienst van u en uw gezin. Hoe kunt u thuis comfortabeler leven? Centrale regie, slimme installaties, altijd het juiste thuisklimaat? Wij geven u een deskundig advies over de mogelijkheden en voordelen. U kiest en wij zorgen voor een technisch perfecte uitvoering. Volgens afspraak en nog iets beter. Ook de installatie zelf verloopt zonder gedoe en overlast. Wij zijn te gast in uw woning, dat begrijpen we maar al te goed.

Antwoord op veelgestelde vragen

Wat is domotica? Wat zijn de kosten?
Kan ik eigen systemen koppelen?
Wat is domotica?
Met domotica (of huisautomatisering of smart home) wordt in het algemeen de technologie bedoeld die in huis wordt gebruikt om handelingen te vergemakkelijken of automatiseren. Dat kan van alles zijn: van draadloze lichtschakelaars die centraal aangestuurd worden, een slimme deurbel met intercom tot en met een bijna alles omvattende, compleet geïntegreerde installatie voor een woning. Het verbindt digitale technologie met installatietechniek.
Wat zijn de kosten van een smart home-systeem?

Daar is in zijn algemeenheid weinig over te zeggen. Dat hangt uiteraard volledig af van de wensen van de bewoner – in de reikwijdte van de installatie en het gewenste kwaliteitsniveau. Voor een gerichte prijsindicatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Is mijn systeem niet na een tijdje verouderd?
Het grote voordeel van digitale toepassingen is dat de besturing periodiek en op afstand geüpdatet kunnen worden. Zo blijven oplossingen gedurende lange tijd actueel en functioneel. Ten Voorde Smart Home zorgt ervoor dat alle geleverde installaties zo actueel mogelijk blijven. Dat is onderdeel van onze service.
Kan ik mijn eigen (alarm)systeem koppelen?
In principe zijn eigen systemen prima te koppelen met een centraal smart home-systeem. Dat is wel enigszins afhankelijke van de leeftijd en kwaliteit van het eigen systeem. Gedateerde systemen zijn vaak moeilijk te koppelen zonder meerwerk en zonder de storingsgevoeligheid te vergroten. De keuze zou kunnen zijn om het systeem toch te vervangen of het als afzonderlijk alarm te laten bestaan.
Ontdek de mogelijkheden
Kies de oplossingen waar u zich prettig bij voelt
Waarom een smart home?
U wilt comfortabel en veilig wonen. Slimme technologie levert u veel gemak op en kan kosten besparen. Wij adviseren graag en deskundig!
Contact
Jacob Reviusstraat 56
7461ZP Rijssen
+31 (0)6 23 930 186
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© Ten Voorde Smarthome. Alle rechten voorbehouden. | Privacy verklaring
Ontwerp en realisatie door Identiteit & Media.