Over ons

Deskundig, punctueel
en altijd op maat

Ten Voorde Smart Home is al jaren specialist in slimme thuistechnologie.

Persoonlijk advies

Ten Voorde Smart Home zorgt ervoor dat u kunt vertrouwen op de technologie die u in huis haalt. Met ruim 15 jaar ervaring in slimme technologie adviseren wij alleen de oplossingen die u daadwerkelijk gemak, veiligheid en voordeel opleveren. Onderdeel van ons vak is continue training en opleiding in nieuwe technologie├źn om u steeds het beste uit de markt te kunnen bieden.

Respect voor uw privacy

We snappen dat we te gast zijn in uw woning.We zorgen voor minimale overlast, houden ons stipt aan planning en afspraak en gaan altijd zeer zorgvuldig te werk. Daarbij gaan wij uiteraard uiterst vertrouwelijk om met uw gegevens, zowel bij de installatie als bij het beheer van uw smart home-oplossingen. Daar kunt u op vertrouwen.

In heel Nederland

Gevestigd in Rijssen (Overijssel) is heel Nederland ons werkgebied. Klanten, van Groningen tot Limburg en Zeeland, schakelen ons in voor het advies, de installatie en het beheer van slimme technologie. Dat zijn in de regel relaties voor de lange termijn: klanten zijn zonder uitzondering onder de indruk van de expertise en service van Ten Voorde Smart Home.
Waarom een smart home?
U wilt comfortabel en veilig wonen. Slimme technologie levert u veel gemak op en kan kosten besparen. Wij adviseren graag en deskundig!
Contact
Jacob Reviusstraat 56
7461ZP Rijssen
+31 (0)6 23 930 186
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

┬ę Ten Voorde Smarthome. Alle rechten voorbehouden. | Privacy verklaring
Ontwerp en realisatie door Identiteit & Media.