Mogelijkheden

Smart Home: slimme technologie
voor zorgeloos woongenot

Er zijn vele mogelijkheden; kies de oplossingen waar u zich prettig bij voelt

Zelfstandig thuis

Technologie kan u helpen om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Als uw mobiliteit minder wordt, kunt u in een smart home bijna alles vanuit uw stoel regelen: verlichting, verwarming, ventilatie. U hoeft niet meer op te staan om een schakelaar in te drukken, temperatuur verandert u met een druk op uw telefoon of tablet. Dat maakt het leven weer iets makkelijker.

Veilig thuis

Doet u altijd open als er wordt aangebeld? Niet iedereen voor de deur heeft goede bedoelingen. En als u wat minder vaak in uw tuin bent, hoe weet u dan zeker dat daar alles rustig is? Met moderne technologie houdt u alles in en om uw woning onder controle en kunt u snel maatregelen nemen als zich incidenten voordoen. U heeft bovendien de zekerheid dat u zich ook niet nodeloos zorgen maakt.

Gezond thuis

Het smart home-systeem is uitstekend te koppelen met diverse zorgsystemen. U kunt met één druk op de knop verbinding maken met familie, mantelzorgers of instanties. Die kunnen u dan op afstand helpen of direct naar u toekomen. Hulp als dat nodig is, zonder dat dat ten koste gaat van uw privacy of comfort in huis. Bespreek uw wensen en wij zorgen dat het gerealiseerd wordt.
Zelfstandig thuis

Wat is er zoal mogelijk?

Domotica, huisautomatisering, smart home. Het zijn ingewikkelde termen voor een simpel idee: zorgen dat u zich thuis prettig voelt en zo lang mogelijk op uw vertrouwde plek kunt blijven wonen. Simpele handelingen die u vroeger moeiteloos deed, kosten nu misschien meer moeite. De technologie zorgt ervoor dat u de zaken in huis – verlichting, verwarming, beveiliging – makkelijk kunt regelen. Meestal vanuit uw stoel, met één druk op de knop, volgens een heel eenvoudig gebruikersmenu.

Gemak dient de mens

Er zijn mooie oplossingen om met minder inspanning nog steeds comfortabel en met alle bewegingsvrijheid thuis te wonen. U regelt eenvoudig dat een apparaat op vaste tijdstippen inschakelt – verlichting, verwarming, televisie. Sensoren kunnen registreren wanneer u naar uw slaapkamer gaat en openen de deur en doen de ene lamp uit en de andere aan. U kunt vanuit uw bed met één druk alle lampen beneden uitschakelen.

Zorg op afstand

U heeft geen regelmatige zorg nodig, maar wilt wel hulp bij calamiteiten. Een smart home-systeem kan gekoppeld worden met allerlei slimme zorgoplossingen. Zoals infrarood- of bewegingssensoren die zien of u gevallen bent, een bedmat die een signaal afgeeft, aansluiting op thuisalarmsysteem via een draagbare noodknop en een spraakverbinding met een meldcentrale. We installeren dat zorgvuldig en deskundig voor u.

Veilig gevoel

Via de intercom met camera ziet u wie er voor de deur staat en kunt u aangeven dat u eraan komt of dat u geen interesse heeft. Camera’s registreren of alles rustig is in uw tuin. U kunt met één druk op de knop een naaste, de thuiszorg of de politie inschakelen als dat nodig is. Een slimme rookmelder piept niet, maar vertelt duidelijk wat er aan de hand is. Zo hoeft u zich niet onnodig zorgen te maken.

Wilt u meer weten over hoe slimme technologie kan helpen om langer zelfstandig thuis te wonen?

Neem contact op! Wij komen graag langs voor een deskundig en vrijblijvend advies.
Waarom een smart home?
U wilt comfortabel en veilig wonen. Slimme technologie levert u veel gemak op en kan kosten besparen. Wij adviseren graag en deskundig!
Contact
Jacob Reviusstraat 56
7461ZP Rijssen
+31 (0)6 23 930 186
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© Ten Voorde Smarthome. Alle rechten voorbehouden. | Privacy verklaring
Ontwerp en realisatie door Identiteit & Media.