Mogelijkheden

Smart Home: slimme technologie
voor zorgeloos woongenot

Er zijn vele mogelijkheden; kies de oplossingen waar u zich prettig bij voelt

Perfect klimaat

U heeft waarschijnlijk uw eigen klimaatdoelstellingen. Aangenaam warm in huis, maar niet te warm. Frisse, maar geen droge lucht. Weinig energieverbruik als niemand thuis is, maar een perfect klimaat op het moment dat u de deur binnenstapt. Slimme klimaatbeheersing zorgt steeds voor de juiste atmosfeer in huis.

Inzicht en controle

Onze smart home-oplossing biedt u steeds inzicht in temperatuur, luchtvochtigheid en ventilatie. Voor elke ruimte stelt u de perfecte setting in: een dag/nacht instelling en bijvoorbeeld een vakantiemodus. U kunt zelfs op afstand via uw mobieltje of tablet ventilatie en verwarming regelen.

Controle in handen

Uw smartphone of tablet is uw dashboard om uw hele huis te monitoren en besturen. Met een beweging van uw vinger over het scherm (of in een gesprek met de chatrobot) past u temperatuur, muziek, beveiliging, verlichting of tuinbesproeiing moeiteloos aan. U heeft, overal en altijd, de volledige regie over uw slimme woning.
Klimaat

Wat is er zoal mogelijk?

Warmte, luchtvochtigheid, luchtkwaliteit: u wilt graag een prettig klimaat in uw huis. De ideale instelling verandert misschien per seizoen of per dag. Bovendien, wat de een prettig vindt, vindt de ander misschien te warm of te koud. Met een smart home-systeem stelt u gemakkelijk het ideale klimaat in; voor iedereen, op elk moment en in elke ruimte.

Frisse lucht

De lucht kan droog worden in huis door verwarming en airconditioning. Een sensor bewaakt de luchtvochtigheid en de luchtbevochtiger verbetert continu de luchtkwaliteit voor uw gezondheid en comfort. Een CO-sensor waakt over frisse lucht in huis en een luchtkwaliteitsensor meet continu de concentratie kleinstofdeeltjes binnenshuis en stuurt ventilatie en luchtreiniger aan.

Thuis komen

Thuis komen in een koud of klam huis. Dat vindt niemand prettig. Dankzij het smart home-systeem kunt u uw huis voorbereiden op uw komst. Of u uit uw werk komt, een weekendje weg bent geweest of drie weken op vakantie was: u kunt er eenvoudig voor zorgen dat temperatuur, luchtkwaliteit en luchtvochtigheid perfect zijn op het moment dat u over de drempel stapt.

Klimaat op maat

Het klimaat is veranderlijk, ook in huis. U wilt op elke plek de juiste temperatuur en luchtvochtigheid en dat regelt u eenvoudig. Maar soms wilt u het snel iets warmer omdat er gasten komen of omdat u bent natgeregend. Via de app kunt u op elk moment naar wens de temperatuur of ventilatie aanpassen.

Wilt u meer weten over slimme en veilige klimaatbeheersing in uw woning?

Neem contact op! Wij komen graag langs voor een deskundig en vrijblijvend advies.
Waarom een smart home?
U wilt comfortabel en veilig wonen. Slimme technologie levert u veel gemak op en kan kosten besparen. Wij adviseren graag en deskundig!
Contact
Jacob Reviusstraat 56
7461ZP Rijssen
+31 (0)6 23 930 186
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© Ten Voorde Smarthome. Alle rechten voorbehouden. | Privacy verklaring
Ontwerp en realisatie door Identiteit & Media.