Mogelijkheden

Smart Home: slimme technologie
voor zorgeloos woongenot

Er zijn vele mogelijkheden; kies de oplossingen waar u zich prettig bij voelt

Zuinig met energie

Ga slim en zuinig om met energie in en om huis. U bespaart al veel energie als apparaten en verlichting niet nodeloos aan staan. Dankzij ons smart home-systeem heeft u altijd controle over uw installaties en verbruik.

Energiemanager

U heeft altijd inzicht in uw actuele en historische energieverbruik. U kunt dus direct maatregelen nemen als uw energierekening onnodig hoog is. Het smart home-systeem geeft u het inzicht om duurzaamheid en energiezuinigheid te verbeteren, zonder uw comfort te verminderen.

Slim met energie

Slim met energie omgaan betekent ook dat u de omstandigheden optimaal benut. Koppel klimaatbeheer bijvoorbeeld aan zonwering en rolluiken om warmte buiten te sluiten of juist binnen te halen. Wij maken graag een intelligent, geïntegreerd plan.
Energiebeheer

Wat is er zoal mogelijk?

Dankzij slimme technologie kunt u besparen op energie. Uw installaties en apparatuur zijn ingesteld op uw wensen en behoeften en verbruiken nooit meer nodeloos stroom. U heeft altijd inzicht in welke apparatuur aan staan, waar verlichting brandt. Die zet u met een druk op de knop uit. U kunt altijd uw stroomverbruik meten en bijstellen indien nodig dankzij de slimme energiemanager. Wat zijn uw mogelijkheden?

Minder stoken

Met slimme technologie zorgt u ervoor dat de temperatuur in huis altijd goed is. Dus aangenaam op het moment dat u binnen stapt en laag als iedereen de deur uit is. U kunt de verwarming simpel automatiseren, maar ook op afstand regelen als u bijvoorbeeld eerder van het werk komt of een weekendje weg gaat. Bovendien maakt het smart home-systeem slim gebruik van omstandigheden. Zonwering en rolluiken gaan automatisch dicht om bijvoorbeeld warmte buiten te houden.

Meten is weten

Op elk moment weet u welke installaties en apparatuur stroom verbruiken. Dankzij het smart home-systeem kunt u dat verbruik ook vergelijken met andere periodes. Zit u aan de hoge kant? Wat zijn de oorzaken en welke maatregelen kunt en wilt u nemen om te besparen op energiekosten? Met de app op uw telefoon of tablet heeft u altijd de energiemanager binnen handbereik.

Voorkom sluipverbruik

Zonder dat we het misschien zelf weten, staan apparaten en installaties vaak nodeloos aan. TV op stand-by, airco of ventilator de hele dag aan, computers in de slaapstand. Dat zogeheten sluipverbruik levert niets op en kost alleen maar geld. In een smart home ziet u altijd welke apparatuur aan staat en kunt die met een druk op de knop uitschakelen (en weer aan als het nodig is).

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en voordelen van doordacht energiebeheer?

Neem contact op! Wij komen graag langs voor een deskundig en vrijblijvend advies.
Waarom een smart home?
U wilt comfortabel en veilig wonen. Slimme technologie levert u veel gemak op en kan kosten besparen. Wij adviseren graag en deskundig!
Contact
Jacob Reviusstraat 56
7461ZP Rijssen
+31 (0)6 23 930 186
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

┬ę Ten Voorde Smarthome. Alle rechten voorbehouden. | Privacy verklaring
Ontwerp en realisatie door Identiteit & Media.