Mogelijkheden

Smart Home: slimme technologie
voor zorgeloos woongenot

Er zijn vele mogelijkheden; kies de oplossingen waar u zich prettig bij voelt

Veiligheid op maat

U wilt zich veilig thuis voelen. Maar u wilt niet dat het alarmsysteem ten koste gaat van uw comfort of uw bewegingsvrijheid beperkt. Kies voor slimme beveiliging op maat waar u zich thuis bij voelt. Makkelijk te bedienen, op maat ingericht op uw woonsituatie en naar uw wensen.

Waar u ook bent

Bent u niet thuis, dan wilt u wel de zekerheid dat alles in en om uw woning veilig is. Met een slim beveiligingssysteem bent u altijd op de hoogte. Dankzij bewegingssensoren die zijn geïntegreerd met het alarmsysteem, ziet u direct op uw smartphone of tablet wat er gebeurt. Dat is een veilig gevoel en voorkomt bovendien vals alarm.

Altijd toezicht

U heeft toezicht op tuinpoort, hek en toegangsdeuren. U kunt op afstand de toegang regelen en communiceren met degene voor de deur. Camera’s maken video-opnames zodat u precies weet wat er in en om uw huis gebeurt, dag en nacht. Onopvallend aanwezig, maar wel altijd alert en continu in verbinding.
Beveiliging

Wat is er zoal mogelijk?

Veiligheid is een gevoel. Maar dat veiligheidsgevoel wordt wel versterkt als u weet wat er in en om uw huis gebeurt, ook als u niet thuis bent. En als u op afstand genode gasten welkom kunt heten en ongenode gasten buiten kunt houden. Een smart home is ook een veilig huis, waarbij u indringers geen kans geeft en waarbij uw eigen comfort en bewegingsvrijheid niet beperkt worden. Wat zijn zoal uw mogelijkheden?

Digitale toegang

Uw woning is beveiligd met een digitale toegang. U komt zelf binnen met een code of zelfs een vingerafdruk. U kunt op afstand – waar u ook bent – zien wie er voor de deur staat. U kunt als u niet thuis bent praten met de pakketbezorger (‘zet maar in de schuur’), u kunt familie of vrienden alvast binnen laten als u nog niet thuis bent. U heeft altijd zicht en controle op de toegang.

Volledig veilig

Het niveau van beveiliging bepaalt u zelf. Wilt u cameratoezicht, incidentenmelding, automatische toegang? Het is eenvoudig te regelen en later uit te breiden. Het belangrijkste is dat u zich prettig en veilig voelt, ook als u niet thuis bent. U kunt ook met licht en geluid ongewenste gasten afschrikken: u kiest voor het alarmsysteem dat bij u en uw woning past. Ten Voorde Smart Home adviseert en installeert graag en deskundig.

Alles onder controle

Uw alarmsysteem houdt de situatie in en om uw woning 24/7 in de gaten. Bewegingssensoren die gekoppeld zijn met het systeem detecteren elke beweging. Ongenode gasten worden in het licht gezet, u ziet op uw mobiel of tablet live beeld van de situatie en kunt indien nodig direct reageren. U ziet ook wanneer het vals alarm is. Nodeloos inschakelen van beveiligers of politie is dus verleden tijd.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en voordelen van slimme beveiliging op maat?

Neem contact op! Wij komen graag langs voor een deskundig en vrijblijvend advies.
Waarom een smart home?
U wilt comfortabel en veilig wonen. Slimme technologie levert u veel gemak op en kan kosten besparen. Wij adviseren graag en deskundig!
Contact
Jacob Reviusstraat 56
7461ZP Rijssen
+31 (0)6 23 930 186
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© Ten Voorde Smarthome. Alle rechten voorbehouden. | Privacy verklaring
Ontwerp en realisatie door Identiteit & Media.