Mogelijkheden

Smart Home: slimme technologie
voor zorgeloos woongenot

Er zijn vele mogelijkheden; kies de oplossingen waar u zich prettig bij voelt

Veiligheid op maat

U wilt zich veilig thuis voelen. Maar u wilt niet dat het alarmsysteem ten koste gaat van uw comfort of uw bewegingsvrijheid beperkt. Kies voor slimme beveiliging op maat waar u zich thuis bij voelt. Makkelijk te bedienen, op maat ingericht op uw woonsituatie en naar uw wensen.

Waar u ook bent

Bent u niet thuis, dan wilt u wel de zekerheid dat alles in en om uw woning veilig is. Met een slim beveiligingssysteem bent u altijd op de hoogte. Dankzij bewegingssensoren die zijn geïntegreerd met het alarmsysteem, ziet u direct op uw smartphone of tablet wat er gebeurt. Dat is een veilig gevoel en voorkomt bovendien vals alarm.

Altijd toezicht

U heeft toezicht op tuinpoort, hek en toegangsdeuren. U kunt op afstand de toegang regelen en communiceren met degene voor de deur. Camera’s maken video-opnames zodat u precies weet wat er in en om uw huis gebeurt, dag en nacht. Onopvallend aanwezig, maar wel altijd alert en continu in verbinding.
Beveiliging

Wat is er zoal mogelijk?

Veiligheid is een gevoel. Maar dat veiligheidsgevoel wordt wel versterkt als u weet wat er in en om uw huis gebeurt, ook als u niet thuis bent. En als u op afstand genode gasten welkom kunt heten en ongenode gasten buiten kunt houden. Een smart home is ook een veilig huis, waarbij u indringers geen kans geeft en waarbij uw eigen comfort en bewegingsvrijheid niet beperkt worden. Wat zijn zoal uw mogelijkheden?

Digitale toegang

Uw woning is beveiligd met een digitale toegang. U komt zelf binnen met een code of zelfs een vingerafdruk. U kunt op afstand – waar u ook bent – zien wie er voor de deur staat. U kunt als u niet thuis bent praten met de pakketbezorger (‘zet maar in de schuur’), u kunt familie of vrienden alvast binnen laten als u nog niet thuis bent. U heeft altijd zicht en controle op de toegang.

Volledig veilig

Het niveau van beveiliging bepaalt u zelf. Wilt u cameratoezicht, incidentenmelding, automatische toegang? Het is eenvoudig te regelen en later uit te breiden. Het belangrijkste is dat u zich prettig en veilig voelt, ook als u niet thuis bent. U kunt ook met licht en geluid ongewenste gasten afschrikken: u kiest voor het alarmsysteem dat bij u en uw woning past. Ten Voorde Smart Home adviseert en installeert graag en deskundig.

Alles onder controle

Uw alarmsysteem houdt de situatie in en om uw woning 24/7 in de gaten. Bewegingssensoren die gekoppeld zijn met het systeem detecteren elke beweging. Ongenode gasten worden in het licht gezet, u ziet op uw mobiel of tablet live beeld van de situatie en kunt indien nodig direct reageren. U ziet ook wanneer het vals alarm is. Nodeloos inschakelen van beveiligers of politie is dus verleden tijd.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en voordelen van slimme beveiliging op maat?

Neem contact op! Wij komen graag langs voor een deskundig en vrijblijvend advies.

Beveiliging

Uw eigen huis. Een plek waar u zich geliefd voelt, een ‘warm nest’ heeft en waar u zich bovenal veilig wilt voelen. Beveiliging in huis is belangrijk, maar iets dat vaak nog onderschat wordt.

Bij een inbraak komt een hoop rompslomp kijken. Denk aan verzekeringswerk, uitzoeken wat de waarde was van de spullen en hopen dat de vergoeding passend is ten opzichte van de dag- of aanschafwaarde. Maar wat nog erger is: het gevoel dat u niet meer veilig bent in uw eigen huis. Een vreemde heeft door uw woon- of slaapkamer gelopen en dat kan een heel onbehaaglijk gevoel geven. Hoewel helemaal voorkomen niet mogelijk is, kunt u het ongenode gasten wel een stuk lastiger maken. Door ze af te schrikken of door de toegang beter te beveiligen.

Door het gebruik van slimme apparaten kunt u de beveiliging gemakkelijk verbeteren in en rondom huis. Er zijn verschillende toepassingen die uw huis een stuk veiliger maken:

  • Digitale toegang tot uw woning
  • Cameratoezicht
  • Licht en geluid

Digitale toegang
tot uw woning

Goede sloten zijn essentieel voor een veilig gevoel thuis. Door middel van een cilinderslot maakt u het ongewenste gasten een stuk lastiger, maar u kunt nog een stap verder gaan. Kies voor slimme beveiliging in de vorm van elektronische cijfercodes of zelfs toegang door middel van vingerafdrukken. Sleutels hoeven niet meer rond te zwerven en u kunt gemakkelijk uw huis binnenkomen. Meer gemak voor u, juist moeilijker voor een vreemdeling. Een prettig gevoel wanneer u ‘s avonds met uw kroost op de bank zit.

Betere beveiliging door cameratoezicht in en rondom huis

Een van de oudste manieren om inbrekers af te schrikken: cameratoezicht. Niet de stoffige camera anno 1990, maar bijvoorbeeld kleine exemplaren die amper te zien zijn tot grotere camera’s die de inbreker rechtsomkeert laat maken. Allemaal met haarscherp beeld. Door het gebruik van slimme camerabeveiliging kunnen de beelden rechtstreeks naar uw smartphone gestreamd worden en kunt u op ieder moment van de dag erop inloggen. 

Afhankelijk van het type camera, zijn er verschillende mogelijkheden: camera’s die meldingen geven wanneer er mensen rondhangen bij de voordeur en zelfs gezichten herkennen. Benieuwd welke camera’s wij adviseren? Neem dan contact op met ons. 

Houd dieven buiten de deur met licht en geluid

Met slimme apparaten kunt u uw huis zo inrichten dat de apparaten hun werk doen wanneer u dat graag wilt. Lichten die aanspringen als het donker wordt, geluiden die worden afgespeeld op een bepaald tijdstip. Maar u kunt nog een stap verder gaan: wanneer een beveiligingscamera een melding geeft dat er een ongewenste bezoeker is, kunnen de lichten automatisch worden geactiveerd. Door middel van bewegingssensoren in een camera of ander slim apparaat wordt dit geactiveerd. 

Bent u bijvoorbeeld op vakantie? Dan is dat de ideale oplossing. Het beveiligingssysteem schrikt op die manier in de eerste seconden de inbreker af. Ook ontvangt u op uw telefoon desgewenst een melding, waardoor verdere actie (zoals het bellen van de alarmcentrale) snel uitgevoerd kan worden. Met de automatische meldingen van deze slimme apparaten maakt een dief geen schijn van kans meer.  

Slimme beveiliging in en rondom huis

Beveiliging in en rondom huis is iets waar iedereen mee te maken krijgt. Steek niet de kop in het zand maar zorg ervoor dat het in uw woning of kantoor goed beveiligd is. Van slimme camera tot volledig systeem dat automatisch notificaties geeft en lampen aan- of uitzet: wij helpen u met het kiezen van het juiste plan. 

Het is bijvoorbeeld mogelijk om te starten met één apparaat en vervolgens de beveiliging in huis stapsgewijs uit te breiden. Benieuwd welke apparaten u nodig heeft en hoe wij een plan voor slimme beveiliging voor u op maat kunnen maken? Neem vrijblijvend contact op

Slimme
apparaten

Geïnspireerd geraakt en op zoek naar meer mogelijkheden om uw huis verder te automatiseren? Bekijk dan ook eens onze andere toepassingen:

Waarom een smart home?
U wilt comfortabel en veilig wonen. Slimme technologie levert u veel gemak op en kan kosten besparen. Wij adviseren graag en deskundig!
Contact
Jacob Reviusstraat 56
7461ZP Rijssen
+31 (0)6 23 930 186
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© Ten Voorde Smarthome. Alle rechten voorbehouden. | Privacy verklaring
Ontwerp en realisatie door Identiteit & Media.