Mogelijkheden

Smart Home: slimme technologie
voor zorgeloos woongenot

Er zijn vele mogelijkheden; kies de oplossingen waar u zich prettig bij voelt

Audio, TV en internet

TV, audio en internet zijn tegenwoordig geïntegreerde media. We kijken televisie op onze laptops, streamen films op de breedbeeld-TV en luisteren overal draadloos naar muziek. Een smart home is ook een huis waarin multimedia overal een perfecte ervaring oplevert. Centraal te regelen, ook met een spraakassistent als Google Home, afgestemd op de persoon en ruimte.

Optimale beleving

Muziek die met u meereist van woonkamer naar studeerkamer? Uw televisie die geprogrammeerd is zodat u uw favoriete TV-programma niet mist? Geluidsboxen die weten waar u zich bevindt en zorgen voor optimale afstemming? Ten Voorde Smart Home regelt het voor u, zodat u altijd perfect beeld en geluid heeft.

Gecontroleerd gebruik

Games, YouTube, sociale media: kinderen verliezen daarbij nog wel eens de tijd uit het oog. U kunt uw kinderen (en uzelf misschien) daarin ondersteunen, door internet- en TV-gebruik te timen en automatisch een berichtje te laten sturen als de tijd bereikt is.
Audio en TV

Wat is er zoal mogelijk?

Als een regisseur regelt u audio en TV in huis en tuin vanuit één centraal controlepaneel. Bij elke situatie en gelegenheid het perfecte beeld en geluid. Uw favoriete muziek als u doucht, sfeermuziek voor uw gasten, een podcast die met u meebeweegt door de woning, bioscoopervaring in uw eigen huis: in een smart home is het zo geregeld.

Thuisbioscoop

Met een gesproken commando of een druk op de knop creëert u de ideale sfeer voor een avondje thuisbioscoop. Lichten gedimd, TV-geluid op surround, de gordijnen gesloten. De film kan beginnen. Het enige wat nog ontbreekt is de popcorn. Even pauze? U schakelt met een simpele handbeweging of een stemcommando de lichten aan.

Perfecte sfeer

Tijdens een gezellige avond, mag het licht misschien iets zachter. Of de plafondverlichting uit, de spotjes aan. Heeft u gasten en is het tijd om te dansen? Met een simpele handeling maakt u een stijlvolle dansvloer van uw kamer. Muziek iets luider, spotjes in kleur. Allerlei scenario’s zijn vooraf in te regelen. U kunt met één druk op de knop op uw app de juiste verlichting voor elke gelegenheid instellen.

Geluid dat u volgt

Van slaapkamer naar badkamer, van keuken naar eetkamer. Als u wilt, blijft het geluid van die ene speellijst of die interessante podcast of dat luisterboek u overal volgen. U geniet ongestoord en ononderbroken van perfect geluid. Bewegingssensoren weten waar u bent en passen de audio aan op uw bewegingen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en voordelen van optimale multimediabeleving?

Neem contact op! Wij komen graag langs voor een deskundig en vrijblijvend advies.
Waarom een smart home?
U wilt comfortabel en veilig wonen. Slimme technologie levert u veel gemak op en kan kosten besparen. Wij adviseren graag en deskundig!
Contact
Jacob Reviusstraat 56
7461ZP Rijssen
+31 (0)6 23 930 186
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© Ten Voorde Smarthome. Alle rechten voorbehouden. | Privacy verklaring
Ontwerp en realisatie door Identiteit & Media.